HTTP/:;Irinamateias.ro

31.03.2009

O generatie obsedata de sex

„Dumnezeu i-a lăsat în voia unor patimi scârboase; căci femeile lor au schimbat întrebuinţarea firească a lor într-una care este împotriva firii;tot astfel, şi bărbaţii au părăsit întrebuinţarea firească a femeii, s-au aprins în poftele lor unii pentru alţii, au săvârşit parte bărbătească cu parte bărbătească lucruri scârboase şi au primit în ei înşişi plata cuvenită pentru rătăcirea lor." (Romani 1,26.27)
Este o zi de duminică în Amsterdam. Soarele străluceşte ca o minge de foc pe cerul senin. Grădina este plină de lalele, pregătite special pentru petrecere. Zeci de oameni stau de vorbă şi sărbătoresc. În mijlocul distracţiei, mirii se ţin de mână şi se dezmiardă în timp ce le povestesc jurnaliştilor detaliile nunţii. Perechea proaspăt căsătorită spune că vrea să adopte un copil. Din când în când, se privesc în ochi şi zâmbesc cu pasiune. Camerele de luat vederi ale presei internaţionale înregistrează totul şi răspândesc vestea pe tot globul, prin intermediul satelitului.
Un astfel de eveniment ar fi atras foarte puţin interes din partea jurnaliştilor, dacă ar fi fost vorba spre un cuplu obişnuit. Însă cuplul acesta este format din doi bărbaţi. Ei tocmai au ieşit din biserică după ce au primit „binecuvântarea nupţială".

Vezi tot articolul:http://www.carteaanului.ro/O-generatie-obsedata-de-sex-108.htm

Niciun comentariu: