HTTP/:;Irinamateias.ro

24.03.2009

Despre botez

Intr-un comentariu, legat de botezul copiilor de pe blogul lui .cabral.
Rodica Botan spune:

"Parerile oamenilor sint multe. Exista un singur adevar insa , unul singur. Daca ne uitam la religiile crestine…toate sint vinovate de anumite modificari ale acestui “Adevar”…dar traim intr-o era cind infrmatia ne este tuturor la indemina, nu?

De ce nu ne ducem cu totii la sursa de inspiratie a tuturor acestor religii crestine, care este Biblia…de ce nu laum cu totii exemplu de la Isus, cel care a reparat legatura dintre noi pamintenii si Dumnezeu , legatura care a fost rupta de Adam si Eva odata cu primul pacat?

Si una dintre intrebarile puse de cineva era …de ce trebuie sa plateasca restul lumii pentru greselile din gradina Eden? Pentruca pacatul este un fel de virus spiritual intr-un fel…care se transmite.

Din ce am citit eu in Biblie Mintuitorul Nostru Isus Hristos s-a botezat la virsta la care evreii erau considerati maturi…pentru ca asa cum intr-o casatorie, trebuie sa fi prezent si constient ca sa faci un legamint, tot asa botezul este un legamint.

Sint baptista…daca cumva va puneti intrebarea ce religie am. Dar cred ca in deacursul timpului toate religiile au facut greseli si toate ar trebui sa se intoarca la esenta, la Biblie. Este absurd sa purtam discutii intre noi si sa ne dam parerea cind avem Cuvintul Lui Dumnezeu clar scris pentru fiecare si cind sintem oameni inteligenti care putem citii si ne putem informa. Si daca ne pasa suficient de sufletele noastre ar trebui sa o facem. Daca nu exista Dumnezeu nu exista nici iad; dar daca exista…in special in zilele astea cind apocalipsa, profetiile se implinesc litera cu litera…ce fel de oameni trebuie sa fim noi sa ignoram ce spune Biblia…pur si simplu sa ne bagam capul in pamint sa nu vedem si sa nu auzim…ca si cind ignoranta ar rezolva vreo problema…

Doar o parere…si sper ca n-am suparat pe nimeni cu ea".

Niciun comentariu: