HTTP/:;Irinamateias.ro

11.01.2010

Endometrioza, una din cauzele infertilitatii

http://infertilitate.com/afectiuni-frecvente/endometrioza/
Mai sus vezi lucruri f. interesante despre infertilitate si, mai ales, despre endometrioza, care e una din cauze.

8 comentarii:

Alina spunea...

E intr-adevar interesant articolul, mai ales pentru femeile care isi recunosc simptomele fara sa stie cu ce se confrunta. Eu m-am operat pt chestia asta in iunie.

disa spunea...

Nora mea are o astfel de afectiune, s-a operat, dar bebe nu se iveste inca...

Alina spunea...

Pai nici la noi :( ...

disa spunea...

Ea e pitesteanca. O coincidenta!?

Alina spunea...

Nu stiu ce sa zic, dar am la scoala alte 2 colege care incearca de ani de zile si nu reusesc. M-am mutat cu domiciliul in Curtea de Arges de 1 an. Aici, toate nevestele colegilor sotului meu au cate unul, doi, copii. Majoritatea-s mai mici ca mine. Asa ca de multe ori m-am gandit ca o fi ceva cu orasul ala... Pitesti. Poate poluarea de la pretochimie? EU cred totusi ca Dumnezeu ne va ajuta. Pana acum ne-a aratat de multe ori ca ne iubeste.

disa spunea...

@Alina, dupa ce-am citit articolul acesta, m-am gandit sa-i spun nurorii mele sa renunte. A facut fel de fel de analize si interventii. Degeaba!
Nici de la celalalt fiu n-am nepoti. M-am obisnuit cu ideea...

Alina spunea...

Eu nu renunt, dar nici nu umblu prea mult pe la medici ca astia te dau peste cap. Am facut operatia, acum beau ceaiuri, ma rog zilnic si astept.

disa spunea...

ca si scumpa mea nora.
Si ea merge in fiecare duminica, la Biserica, face tratamente naturiste, si tocmai de aceea, mi-ar parea rau sa fie deceptionata.
Poate va pun in legatura una cu alta.