26.11.2008

Votati, votati, votati!

Prin acest indemn repetitiv, nu vreau sa va agasez, ci sa va sugerez sa mergeti duminica la vot.
Sa lasam confortul unei zile de duminica, cand focul duduie in soba, pisica toarce, iar copilasii ganguresc pe langa noi, sa lasam toate aceste bucurii marunte si sa ne alegem conducatorii. Buni, rai, sa nu-i judecam in bloc, sa le dam sansa de-a arata ce pot.
O tara necondusa ajunge la anarhie, si sa ne gandim ce-am putea face noi in locul lor, dac-ar fi sa fim in fruntea tarii.
Multi critica, critica, de dimineata pana seara, si nimeni nu e bun, in viziunea lor, nici cei de stanga, nici cei de dreapta, dar a conduce pe cineva e ca si situatia dintr-o familie; cat te-ai stradui, nu poti sa-i multumesti pe ai tai, care carcotesc, carcotesc, desi ei nu misca un deget sa urneasca lucrurile.
Deci, dragilor, sa votam, ca si cand totul ar fi de acum inainte in roz, si, daca criticam mai putin si actionam mai mult, totul va fi fi bine, si vom iesi din starea de vesnic nemultumiti.

2 comentarii:

alexander spunea...

sunt de acord. trebuie sa mergem la vot pentru ca sa aratam ca ne pasa. majoritatea politicienilor mizeaza pe neprezentarea noastra. chiar daca nu am soba sau pisica sa toarca, tot o sa renunt la confortul comoditatii sa ajung la vot.

disa spunea...

asa este, alexander, suntem comozi. Iarna nu mergem ca e frig, vara ca e prea cald, si aceasta stare de nepasare nu e buna.
Nu strang gunoaiele din fata blocului, ca sa vina Primaria...
Mereu asteptam sa faca altii, de unde, si situatia actuala.